kallitexnes

Μπουζούκια Ποιοι τραγουδούνε Θεσσαλονικη

Ο Σταν και η Χριστίνα Σάλτη τη φετινή χειμερινή σεζόν θα πραγματοποιούν το μουσικό τους πρόγραμμα στην αυτοκίνηση όπου αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πιο κύριους λόγους που η φετινή διασκέδαση θα αποτελεί σταθερή αξία στα βόρεια προάστια. Η αυτοκίνηση είναι ένα από τα πιο ιστορικά και γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας βρίσκεται στην περιοχή του Αμαρουσίου Μπουζούκια Ποιοι τραγουδούνε Θεσσαλονικη.

Στη σκηνή της αυτοκίνησης έχουν φιλοξενηθεί πάρα πολλοί έλληνες αξιολογικοί ερμηνευτές. Η πίστα της αυτοκίνησης διαθέτει όλες τις κατάλληλες προδιαγραφές για να στηθούν φαντασμαγορικά Μπουζούκια  show από δημοφιλείς έλληνες καλλιτέχνες. Ο Αγαπημένος μας ερμηνευτής Σταν αποτελεί έναν από τους καλύτερους εκπροσώπους του εγχώριου μουσικού στερεώματος. Την περσινή χρονιά στην πίστα της αυτοκίνησης φιλοξενήθηκε ο μοναδικός ερμηνευτής και στιχουργός Στέλιος Ρόκκος οποίος πρωταγωνίστησε και έθεσε τον πηχει ψηλά στα μουσικά δρώμενα της πρωτεύουσας.

Τη φετινή χειμερινή σεζόν τα ηνία αναλαμβάνει ο εκρηκτικός ερμηνευτής ο οποίος έχει κερδίσει το νεανικό κοινό με το ταλέντο του και την αστείρευτη ενέργεια του. Είναι σίγουρο πως ο Σταν θα συνεχιστεί μεγάλη επιτυχία που γνώρισε την περσινή σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος. Το όνομά του Σταν είναι συνώνυμο της επιτυχίας καθώς διαθέτει μεγάλο και φανατικό κοινό το οποίο τον ακολουθεί και το στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Οι θαυμάστριες του είναι πάντα εκεί για να τον απολαύσουν και να τον αποθεώσουν καθώς σε κάθε εμφάνισή του δημιουργούν λαοθάλασσα έξω από τις πόρτες του νυχτερινού μαγαζιού όπου πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του. Είναι γεγονός πως ο Σταν όπου κι  Μπουζούκια  αν εμφανίζεται προκαλεί τον απόλυτο πανικό καθώς το φανατικό κοινό του αυξάνεται διαρκώς.

Ο Σταν ξεκίνησε την πορεια του στη μουσική το 2009 και πέρα από τραγουδιστής είναι και ένας εξαιρετικός τραγουδοποιός αλλά και συνθέτης καθώς πολλές από τις επιτυχίες του τις έχει γράψει ο ίδιος. Το 2011 γίνεται ευρέως γνωστός με τη συμμετοχή του στο τραγούδι του Νίκου Βουρλιώτη αν φτάνουν τα λεφτά ένα κομμάτι του ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια προβολών στο YouTube. Κάποιες από τις πολλές επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει ο Σταν είναι τα κομμάτια με τίτλο σε θέλω εδώ, καλοκαιρινή δροσιά, ταξίδεψέ με, παιχνίδια ερωτικά, με στεναχωρεί, παράξενο παιδί, όταν αγαπάς και αλλα πολλά.

Η επαφή που έχει ο Σταν με τον κόσμο είναι αναγνωρίσιμη από όλους και αυτό σε συνδυασμό με την ενέργεια του ,του δείχνει τον τρόπο με τον οποίο κρατάει τη διασκέδαση στα ύψη. Αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες είναι η χημεία τους ήτανε το κοινό του τοπίου είναι πραγματικά κάτι μαγικό που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί. Ο Σταν είναι ιδιαίτερα αγαπητόςκαι έχει γνωρίσει μεγάλη αποδοχή όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από τη Θεσσαλονίκη καθώς έχει εμφανιστεί Μπουζούκια  σε πάρα πολλές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Με τη νέα του επιτυχία με τίτλο και ζηλεύω που σε εχει γνωρίζει ακόμα πιο μεγάλη αγάπη και αποδοχή από τον κόσμο για αυτή τη χειμερινή σεζόν και γίνεται άξια εκπρόσωπος του νυχτερινού μαγαζιού του Αμαρουσίου αυτοκίνηση. Στο πλευρό του βέβαια θα έχει και την εκρηκτική Χριστίνα Σάλτη και με τη συνεργασία αυτήν ο Σταν έχει υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία που θα γνωρίσει φέτος το χειμώνα. Η φετινή σεζόν αναμένεται γεμάτη εκπλήξεις καθώς όλοι οι κάτοικοι της Αθήνας θα βρίσκονται σταθερά στο αγαπημένο στέκι των βορείων προαστίων στην αυτοκίνηση.

Κώστα αν υπόσχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τη Χριστίνα Σάλτη έτσι ώστε να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες του μαγαζιού και να μη μείνει κανείς παραπονεμένος από αυτή τη μουσική παράσταση. Κανείς λοιπόν δεν πρέπει να χάσει αυτή τη συνεργασία όταν το παράξενο παιδί της σύγχρονης μουσικής σκηνής αναλαμβάνει τα σκήπτρα του μουσικού προγράμματος του μαγαζιού και δεν μπορεί παρά χαμό και πανικό να προκαλέσει στις νύχτες της πρωτεύουσας.