Kourkoulis Iakovidis thessaloniki

Το νυχτερινό μαγαζί μαγαζί club 22 ξεκινάει η φετινή σεζόν ο Πάνος Κιάμος σ’ ένα σχήμα έκπληξη σε συνεργασία με τον Νίκου Κουρκούλη. Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες δηλώνουν πολύ μουδιασμένη για τη νέα του συνεργασία καθώς έλεγα ότι για πρώτη φορά στο νυχτερινό μαγαζί. Ο Νίκος Κουρκούλης μετά από αποχή πόρων χρόνων από την διασκέδαση το τραγούδι επιστρέφει από Αυστραλία είναι δισκέτα στον κόσμο τον περίμενε πολύ καιρό. Πολύ μεγάλες επιτυχίες από δύο καλλιτέχνες για πιθανό στις φωνές τους σε ένα νέο πρόγραμμα έκπληξη στον θερινό μαγαζί club 22 που βρίσκεται επί της Βουλιαγμένης 22.

Ο Πάνος Κιάμος είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ξεκινάει στον θερινό μαγαζί με μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε ένα λες δύο πετυχημένες εμφανίσεις για τις πέντε και 2014 με το μεγάλο καλλιτέχνη να τραβάει για όλη τη σεζόν του κουπιού μαγαζιού και να ξεσηκώνει τον κόσμο οποίος έσπευσε να τον απολαύσει από κοντά. Ας δούμε λίγα λόγια το Νίκο Κουρκούλη το μεγάλο καλλιτέχνη οποίες γεννήθηκε στην Καβάλα όπου και μεγάλωσε από πολύ μικρή ηλικία αγαπούσε το τραγούδι και ασχολήθηκε με αυτό πατέρας του τον βοήθησε καθώς έπαιζε κιθάρα και μπουζούκι.

Ο Νίκος Κουρκούλης ιακωβιδης  εκεί να τραγουδάς πολύ μικρή ηλικία και όλα σε πανηγύρια σε λίθινα μαγαζιά μικρής εμβέλειας στην τοποθεσία που σκοτώνουν. Δεν έγινε ενήλικος μεταφέρεται Θεσσαλονίκη όπως γύριζα τραγουδάει σε μεγαλύτερα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας συνεργασία μεγαλύτερο ονόματα όσο περνούσε ο καιρός και έκανε συνεργασία με το Κυριάκο Παπαδόπουλο τον Ηλία Φιλίππου και σύναψε συνεργασία με την bien G. Έκανε σπουδαία τραγούδια τα οποία έγιναν πολλές πλατινένια όπως το παίζεις με τη φλόγα και πάρα πολλές άλλες μεγάλες επιτυχίες.

Όπως το μια νύχτα στον παράδεισο που είναι Χρυσόστομον ως μου ενώ μετά συνεργαστεί με τη heaven Music. Πολλές συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες στον Αντρέα σταμάτα Αποστολία Ζώη. Σε περιμένω ξεχωρίζει είναι, κάποιές μεγάλες πτυχές τραγουδάει σε μεγάλα και νυχτερινά κέντρα ο Νίκος Κουρκούλης. Παντρευτεί λαϊκή τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου και έχω ένα γιο μαζί τελευταία φορά που επέλεξε ο Νίκος Κουρκούλης ήταν το 2012 στον θερινό μαγαζί Αντζέλικο το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος παραλιακή. Δισκογραφία ξεκινάει που βγάζει και το τελευταίο δίσκο ο πρώτος κοσμικήν βορεινό κίνδυνος του χιλιάδες 97 και συνεχίζουμε το πες με τη φλόγα είδα στον παράδεισο μόνος μου ήρθε η ώρα τώρα ζούμε μεγάλες στιγμές τόσες μέρες τόσες νύχτες σε περιμένω έχει και επί μου σκέψη μου μόνο είναι τελευταίος ήχος που εκδίδει και γίνεται πολλές φορές χρυσός. Από την άλλη ο μεγάλος Πάνος Κιάμος 1 σπουδές 5 m στη ζωγραφική εμπορίας του χώρου Λαϊκού τραγουδιού γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου.

Είχε έφεση τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία συνεργαστεί με σπουδές καλλιτέχνης όπως ειρήνη Δήμου Τόλης Βοσκόπουλος ο Μάκης Σταθουλόπουλος και πολλοί ακόμα ρίξε να παίζει κιθάρα και άρα μουσικά όργανα.

Τραγουδάει σε πονάει χέρι να μαγαζιά από μικρή ηλικία και πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες οποίες γίνονται πλατινένιοι. Τραγουδάει στο λίθινο μαγαζί της Θεσσαλονίκης όπου στην πύλη Αξιού το Φιξ ενώ κατεβαίνει στην Αθήνα στα αστεριών stage στη Γλυφάδα και σύναψη Νάκας universal Music τη μεγάλη απογείωση της καριέρας του γνωρίζει στο fix live Θεσσαλονίκης όπου τραγουδάει για πολλά συναπτοί έτη με το μαγαζί και μη συνεχόμενα και να σημειώνει απανωτά sold out.

Δισκογραφία ξεκινάει βλέπω 98 και συνεχής μέχρι το 2011 που ολοκληρώνει το καινούργιο δίσκο ονομαστί κάνω αναφέρουμε κάποιο απτό ονόματα των δίσκων είναι ενας έρωτας λατρεία και ανάγκη δεν είσαι μόνη τουαλέτα φεγγάρια της νύχτας όνειρο το γέλιο σου κλαίει λέει στο Φιξ είσαι παντού μόνιμα ερωτευμένος γίνεσαι μένα για αγάπη ετοιμάσου θα ζήσω για μένα ολόκληρο καινούργιος. Μετά πολύ έχουνε σκύλο φόρεσε και άλλα CD τα οποία γίνανε πολύ μεγάλες επιτυχίες όπως το κρυσταλλάκια αλλά ακόμα και από 2012 / 13,14 αφανίζεται από στο club 22 όπου ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες από τη δράση δισκογραφία. Καταδικάζεσαι κεράκια ασφαλής τραπέζια το club 22 στο 210 3001256 οι online από το site club 22.

Η πρεμιέρα θα γίνει από τον Οκτώβριο του για 16 φθινόπωρο και τρέξει όλη τη σεζόν στον θερινό μαγαζί. Γιώργος έλευση τις 11 και μετά και δεν έχει το πρώτο μέχρι πέντε η ώρα το πρωί. Μπορεί να κατέβω στο μαγαζί περιμέτικα του μαγαζιού υπό το ποτό για το μπαρ στα 15 € και το δεύτερο στα 10 € ενώ δεν υπάρχει δεσμός για την προσέλευση όταν είναι για ποτό.